Sendra laarzen

Sendra is een Spaans merk dat al sinds 1913 bestaat en voornamelijk bekend is van hun cowyboylaarzen. Bij Sendra staan kwaliteit en milieu hoog in het vaandel. Dit uit zich in het gebruik van hoge kwaliteit leersoorten en een milieuvriendelijk productieproces.

Meer dan cowboylaarzen

Inmiddels bestaat de laarzen-collectie van Sendra niet alleen meer uit cowboylaarzen en zijn ook eigentijdse stoere en elegante laarzen met en zonder hak aan de collectie toegevoegd. Sendra laarzen zijn in uiteenlopende modellen en kleuren verkrijgbaar en zijn herkenbaar aan de eigenwijze uitstraling.

Sendra staat voor kwaliteit

Met een paar Sendra laarzen ben je zeker van kwaliteit. Sendra hanteert een strikte kwaliteitscontrole en maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit leer. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een paar stevige, comfortabele en goed ademende laarzen.

Ervaring maakt Sendra een topmerk

Inmiddels produceert sendra al meer dan 100 jaar laarzen voor uitsluitend vrouwen. Deze ervaring zorgt voor een unieke serie laarzen met een eigenwijze uitstraling waardoor de laarzen nog steeds erg populair zijn. Je mag rustig stellen dat Sendra momenteel tot de top van laarzenmerken behoort.