Overknee laarzen met brede schacht

Overknee laarzenEen van de meest actuele modetrends binnen damesschoenen zijn de overknee laarzen. Overknee laarzen sluiten een stuk hoger dan bijvoorbeeld enkellaarsjes. Zoals de naam eigenlijk al zegt komen deze laarzen tot over de knie. Veel overknee laarzen zijn voorzien van een omslag, hierdoor kunnen ze ook net onder de knie worden gedragen. De grootste misvatting met betrekking tot overknee laarzen is dat deze niet met een brede schacht verkrijgbaar zouden zijn.

Overknee laarzen met brede schacht een uitkomst voor brede kuiten

Overknee laarzen zijn wel degelijk verkrijgbaar met een brede schacht, overknee laarzen zijn zelfs uitermate geschikt voor vrouwen met bredere kuiten. Deze laarzen zorgen er door hun lengte voor dat bredere kuiten een stuk smaller lijken. Overknee laarzen met brede schacht zijn in uiteenlopende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Overknee laarzen zijn blikvangers

De overknee laarzen (met of zonder hak) zijn een beste te dragen in combinatie met een niet al te korte rok, nog beter een stijlvolle broek. De overknee laarzen zijn echte blikvangers waardoor je outfit al snel ‘te’ kan zijn.