Floris van Bommel Brede schacht laarzen

Van Bommel is één van de oudste Nederlandse schoenmakers, met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van schoenen. Het merk Floris van Bommel, dochteronderneming van Van Bommel brengt meer stijl en kleur naar het merk . Als je op zoek bent naar schoenen met meer stijl, kleuren en patronen kun je dan bij het merk Floris van Bommel terecht.

Van Bommel staat vooral bekend voor hun geklede heren schoenen. Floris van Bommel heeft daarentegen super spannende collecties voor zowel mannen als vrouwen. Een aantal modellen daarvan zijn dan ook superleuke dameslaarzen.

Winter- en zomercollectie

De collecties van Floris van Bommel brengen altijd iets nieuws, maar daarnaast zijn ze ook nog eens gericht op seizoenen. Zo vind je in de wintercollectie meestal schoenen die meer bedoeld zijn voor kouder weer. De laarzen van Floris van Bommel zijn ook meestal in de wintercollectie te vinden. Voor de zomercollectie ligt de focus meer op de kortere enkellaarzen. Het mooie van de collecties is dat alle schoenen elegant en tijdloos zijn. De enkellaarzen en brede-schacht laarzen kunnen jaren mee.

Een greep uit de collectie.

De Dark Olive Combi Knielaars van Floris van Bommel is één van de leukste knie laarzen van de wintercollectie. De laarzen maakt gebruik van 3 verschillende leer bewerkingen met 3 verschillende kleuren. Dit zorgt voor een superleuk effect. De schoenen zijn echte eye-catchers. Je kunt er zeker van zijn dat de schoenen de juiste aandacht zullen trekken.

Hoe kan ik de schoenen het beste kopen?

Door de jaren ervaring als schoenmakers kan je er zeker van zijn dat je bij Floris van Bommel de beste kwaliteit schoenen krijgt. Bij Floris van Bommel krijg je jonge, trendy ontwerpen. De schoenen van Floris van Bommel zijn niet goedkoop, maar ze zijn het waard. Het is nog leuker als je ze met korting kunt kopen. Het leuke aan de huidige sale cultuur is dat er overal en altijd wel ergens sale te vinden is. Met shopping platform SuperSales kun je bijvoorbeeld alle aanbiedingen van meer dan 200 shops op één plek vinden. Zo kun je naar huis gaan met superleuke laarzen en nog wat geld besparen op je nieuwe Floris van Bommel laarzen.

Comments are closed.