Populaire laarzen voor deze winter

De zon schijnt minder vaak en het wordt kouder buiten. De winter is in aantocht dus het is tijd op om zoek te gaan naar een paar goede warme laarzen voor de komende winter. Het is dan altijd handig om te weten welke merken en welke soorten laarzen de komende winter populair zijn. Sommige vrouwen hechten veel waarde aan een paar laarzen van een populair merk, andere vrouwen dragen juist graag laarzen van een compleet onbekend merk.

Populaire merken deze winter

Een goede graadmeter voor populariteit is de hoeveelheid zoekopdrachten die in Google worden uitgevoerd. In onderstaande grafiek vergelijken we het aantal zoekopdrachten naar laarzen van de merken Gabor, Supertrash, Sendra en Tamaris. Het aantal zoekopdrachten naar deze merken is tot september van dit jaar inzichtelijk gemaakt. Voor drie van de vier merken zie je het aantal zoekopdrachten in september flink stijgen. Hieruit is de concluderen dat Supertrash het meest populaire en Tamaris het minst populaire laarzen-merk is.

Populaire merken laarzen

Enkellaarsjes zijn komende winter populair

Naast welk merk deze winter populair is kunnen we ons ook afvragen welk type laarzen komende winter populair zijn. In de onderstaande grafiek zie je het aantal zoekopdrachten naar enkellaarsjes, cowboylaarzen en overknee laarzen. Van deze drie soorten laarzen wordt er veruit het meest gezocht naar enkellaarsjes.

Populaire modellen laarzen

Happy shopping!

Wanneer je op zoek gaat naar een paar laarzen voor de komende winter kun je er enigzins rekening mee houden dat Supertrash een populair merk is en dat enkellaarjes de meest populaire laarzen zijn. Happy shopping en veel plezier met het vinden van een paar comfortabele en warme laarzen voor de winter!

Comments are closed.