Uggs verliezen populariteit

De winter begint dit jaar vroeg. De eerste nachtvorst is inmiddels achter de rug en ook overdag is het inmiddels waterkoud. De hoogste tijd voor (nieuwe) warme schoenen. Al jaren op rij loopt half vrouwelijk Nederland in de winter op Uggs. Veel vrouwen hebben een haat-liefde verhouding met Uggs. “Ze zitten zo lekker en zorgen voor echt warme voeten” maar aan de andere kant “wie draagt er nou Uggs onder een jurkje en wat zijn die dingen duur”.

Uggs minder populair dit jaar

Uggs zijn in Nederland inmiddels hun populariteit aan het verliezen. Tenminste als we het aantal zoekopdrachten waarin de woorden “Ugg” en “Uggs” voorkomen moeten geloven. In onderstaande grafiek kan je goed zien wanneer de Uggs-hype begon, zo rond 2007/2008. In 2011 bereikte het aantal zoekopdrachten naar Uggs een hoogtepunt. In 2012 wordt er al veel minder naar Uggs gezocht, op basis hiervan kan je concluderen dat de hype inmiddels voorbij haar hoogtepunt is en Uggs aan populariteit verliezen.

 

 

 

 

Modebewust? Kies voor stijlvolle laarzen

Als je net voldoende hebt gespaard om nu eindelijk de Uggs, die al zo lang op je verlanglijstje staan, te kunnen kopen kan je jezelf beter een aantal stijlvolle laarzen cadeau doen. Als je een beetje modebewust bent zorg je ervoor dat jij natuurlijk niet de laatste vrouw in Nederland bent die nog met Uggs op straat gezien wordt.

Comments are closed.